23.03.2018.

09:51

Foto:

Sport

​(VIDEO) REŠILI DA NAS ODERU! Panini RAZBESNEO kolekcionare zbog JEZIVO VISOKIH cena kesica sa sličicama!

U našoj zemlji, kako je objavio distributer, album i sličice pojaviće se u prodaji 31. marta, a mnogi fanovi iz Srbije revoltirani su najavljenom cenom kesice od čak 80 dinara!

Skupljanje sličica ove godine biće ozbiljan udarac za budžet kolekcionara.

Album za 2014. je imao 640 sličica na 72 strane, ovaj album imaće 682 sličice ukupno, od kojih će 50 biti posebne i drugačije - grbovi reprezentacija, oficijelna lopta, trofej Mundijala, maskota, logo turnira...

Svi ovi podaci oduševili su kolekcionare, ali je odmah stiglo otrežnjenje i razočarenje kada su saznali da je cena jedne kesice - 80 dinara.

Deluje da će mnoge cena sličica odvratiti od skupljanja, ili će taj proces samo usporiti i osećaj euforije devalvirati. Dovoljno govore pojedini komentari sa Fejsbuk stranici distributera za našu zemlju:

- Sram vas bilo, 80 dinara. Gramzivost i pohlepa.

- Ako ovako bude, stvarno ne znam ko će to da sakuplja, ima 682 sličice.

- Sa 80 dinara do SP u Kataru ima da se popuni.

- Znači jedno 200 evra da se spremi... Album se nekada popunjavao od dečijeg džeparca gospodo. Ovo sada nema smisla, samo za kolekcionare i bogataše. Bruka i sramota!!!

Panini Club Serbia official

Distributer za Srbiju poručio je fanovima da provere cene u Evropi, ali ni komentari na svetskim Paninijevim nalozima nisu najsjajniji.

- Stavite fantomku, ovo je pljačka. Izgubili ste mene i sina, koji je želeo da štedi za ovo zadovoljstvo.

- Neću da dajem 80 penija za kesicu. Prešli ste liniju ovde.

Iz sedišta Paninija odbili su da govore o ceni, navodeći da se to kosi sa politikom firme, ali su navijači već dovoljno rekli.

(FOTO) NOVI DRESOVI "ORLOVA" NA SLIČICAMA! "Panini" otkrio u kakvoj će opremi SRBIJA igrati u Rusiji!

Tagovi: