12.04.2018.

13:12

Foto:

Sport

(VIDEO) REČ GLAVNIH AKTERA PENALA! Evo šta su rekli Benatija i Vaskez!

Engleski arbitar Majkl Oliver je u 93. minutu pokazao na belu tačku kada je, posle duela Benatije i Vaskeza, napadač Reala pao.

Defanzivac Juventusa ubeđen je da nije napravio faul i da je njegov tim oštećen.

- Mi smo žrtve cele situacije, ali smo ponosni na to kako smo igrali. Svirati onakav penal je apsurdno. Samo sam došao pored Vaskeza i izbio loptu, a on je pao na zemlju jer nije mogao ništa drugo da uradi u toj situaciji. Jasno se vidi da se lopta odbija od mog stopala u drugi smer - rekao je razočarani Benatija.

Međutim, Vaskez spornu situaciju vidi potpuno drugačije.

- Da li je bio penal? Jeste! Kristijano Ronaldo je odbio loptu blizu mesta sa kojeg se izvode penali i taman kada sam hteo da završim akciju, njihov štoper me je zaskočio i pregazio. Nema sumnje, bio je penal je - istakao je napadač Reala.

Benatija je naglasio da je Real veliki klub, ali je uveren da ima pomoć sudija kada je gusto.

- Svaki put kada dođe do ovakvog kontakta, sudija svira u korist Reala i onda Kristijano Ronaldo postigne gol. Tužni smo, jer smo igrali dobro i hteli smo da prođemo dalje. Setite se samo šta se desilo Bajernu prošle godine protiv Reala - ista stvar kao i nama sada - rekao je štoper Juventusa i dodao:

- Sudija mora da nam svima objasni pravila igre, jer ko sme da razgovara s njim ako to ne sme kapiten, posebno kada se ovako dosudi penal - zaključio je Benatija.

(VIDEO) RONALDO PREKINUO INTERVJU BUFONA i nekoliko puta ponovio JEDNU REČ! 

(VIDEO) KOLINA JE KRIV ZA SKANDAL U MADRIDU! Grme iz Juventusa: Sujetni ljudi dokazuju da su nedodirljivi! 

(VIDEO) KOLIKO JE KOŠTALA POBEDA? Kjelini izašao pred fudbalere Reala i OVO IM POKAZAO! 

OLIVER JE KANTA ZA SMEĆE, A NE LJUDSKO BIĆE! Bufon osuo paljbu po arbitru!

Tagovi: