31.05.2018.

09:34

Foto:

Sport

PRAVO NIOTKUDA! Novi predsednik Dinama iz Vranja je ACA LUKAS!?

Folk pevač je prvi, moguće i jedini kandidat kluba iz Vranja da sedne u fotelju u kojoj se trenutno nalazi Dragan Antić Recko, koji je ujedno i trener niškog Radničkog.

- Ako Aca Lukas ne može da nam pomogne, ne znam ko može. Kako gradski čelnici jednostavno ne žele da nam pomognu, moramo da se snalazimo kako znamo i umemo. Nekima je, prosto, krivo što je Dinamo postigao ovaj uspeh, a nisu svesni koliko Vranje kao grad dobija našim plasmanom u Superligu Srbije - rekao je u razgovoru za Večernje novosti Dragan Antić.

Antić je kivan na čelnike grada koji ne pomažu klubu.

- Najviši gradski čelnici nikada nisu došli ni na jednu utakmicu Dinama, niti znaju gde mi igramo, pa bi možda trebalo da im ugradimo navigaciju da bi znali kako da stignu do stadiona - bez dlake na jeziku je Antić.

Novosti podsećaju da je rekonstrukcija stadiona „Jumko" započela prošle godine i to sredstvima Evropske unije, međutim, radovi su nekoliko puta obustavljani.

Otuda još niko ne može da garantuje da će Dinamo Superligu da igra pred svojim navijačima, pa je jasno da će u uvodnih nekoliko superligaških kola biti domaćin na terenu Radnika u Surdulici.

Inače, Lukas je jedno vreme bio član Upravnog odbora FK Crvena zvezda, a potom je bio i predsednik FK Timok.

Tagovi: