13.06.2018.

10:06

Foto:

Sport

(VIDEO/FOTO) INFORMER U RUSIJI: KINEZ LIN zaplakao zbog "orlova": Pustite me da ih vidim na tren samo!

Kinez Lin, veliki navijač reprezentacije Srbije, od ranih jutarnih časova čekao je "orlove" ispred hotela kako bi se fotografisao sa kapitenom Kolarovom, Ivanovićem, Matićem, Mitrovićem...

Informer


Opremljen srpskim zastavama, dok je čekao da makar na tren ugleda "orlove",  zapevao je Lin himnu Srbije, a potom i himnu Kine, kada su ga savladale suze...

Lin je našem novinaru otkrio da je zavoleo Srbiju i naš narod zbog filma "Valter" u kojem glume legendarni glumci Ljubiša Samardžić, Bata Živojinović.

A, na Linovim zastavama Kine i Srbije su likovi Dušana Baste i Filipa Đorđevića.

Mnogo volim Srbiju, došao sam ovde samo zbog vaše reprezentacije, malo i zbog Rusije. Kupio sam karte za sve mečeve “orlova” u grupnoj fazi i za osminu finala. Očekujem da Srbija prođe grupu kao drugoplasirana – kazao je Lin našem novinaru.

- Gledao sam mnogo puta reprezentaciju Srbije. Još kad je igrao Siniša Mihajlović. Sećam se i Olimpijskih igara u Pekingu i golmana Stojkovića. 

Himnu je naučio dok je gledao kako peva naš selektor, a što se tiče omiljenog igrača u timu Srbije:

- Ivanović, Tadić, Matić, Mitrović...- nabrajao je Kinez.

Najviše ga je obradovao Branislav Ivanović. Nakon što su napravili "selfi", Bane je u šali uzeo telefon Linu i otišao u autobus. Bio je šokiran Kinez, ali nije ga dugo mučio defanzivac Zenita, brzo mu je vratio telefon. 

Tagovi: