13.06.2018.

17:57

Foto:

Sport

(FOTO) INFORMER U RUSIJI: Devojke saletale Sergeja i Radonjića, Matiću nema bežanja od "obaveza"!

Kao kad su Bitlsi bili na vrhucu slave, tako je izgledalo kad je nekoliko devojaka bukvalno vrišteći trčalo ulicom da bi se fotografisale sa mladim srpskim igračima, koji su odmah pristali na selfije.

Informer


Devojke su bile van sebe od sreće, kao i njihove drugarice kojima su se potom pohvalile fotografijama.

Doduše, "orlove" su zaustavljali i "obični" stanovnici ovog ruskog gradića, koji su izuzetno ponosi što su domaćini baš bratskoj srpskoj reprezentaciji.

Najbolji srpski fudbaleri u utorak su pre podne odradili trening, pa je vreme posle ručka bilo prdviđeno za odmor ili zanimaciju.

Milinković-Savić i Radonjić, koji se odlično znaju iz mlađih selekcija i nerazdvojni su u A timu, iskoristili su slobodne trenutke i lepo vreme da prošetaju. 

Kasnije su u šetnju krenuli zajedno Miloš Veljković i Luka Jović, a u grupi su zajedno bili i Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Antonio Rukavina i Aleksandar Prijović.

Matić je stavio kapuljaču u pokušaju da eskivira fotografisanje i autograme, ali to mu nije uspelo. Oni su na kraju utočište našli u obližnjem kafiću, ali ni tu nisi mogli da se sakriju od brojnih navijača.

Tagovi: