24.06.2018.

14:15

Foto:

Sport

BRIHOVO SUĐENJE JE BILO SKANDALOZNO! Dejan Stanković veruje da Srbija može da pobedi Brazil!

Doskorašnji rekorder po broju nastupa za nacionalni tim, kojeg je pretekao Branislav Ivanović na Mundijalu, istakao je da je sudija Feliks Brih oštetio našu reprezentaciju.

- Imali smo rezultat u nogama, ali pre nego što bih se upustio u dalje komentarisanje, odmah bih se osvrnuo na Brihovo suđenje, koje je bilo skandalozno! Svi faulovi, sve sporne situacije, sve je bilo presuđivano u korist Švajcaraca, pogotovu penal o kome svi pričaju - rekao je Stanković.

Postavlja se pitanje zašto nije korišćena VAR tehnologija.

- Eto, i mediji pišu da je VAR signalizirao da se pregleda snimak i da je on na to rekao "ne". Neko ko prati fudbal i suđenje morao bi da zahvali Nemcu već na početku Svetskog prvenstva. Nažalost, sve se završilo na našu veliku štetu. Kardinalno je pogrešio, to je evidentno - istakao je bivši kapiten našeg nacionalnog tima.

Stanković ipak veruje da Srbija može do osmine finala, iako je "orlovima" u poslednjem kolu potrebna pobeda protiv Brazila.

- Dok traje takmičenje, verujem. Znam da je lako pričati, ali vraćanje na poraz protiv Švajcarske ništa nam neće dobro doneti. Što pre ga moramo arhivirati, ostaviti negde po strani. Igramo protiv strašne ekipe čije smo vrline, ali i mane mogli da vidimo na poslednja dva meča sa Švajcarskom i Kostarikom. Teško će biti, mnogo teško, ali ništa nije nemoguće. Dokle god postoje šanse, ne treba se predavati - zaključio je Dejan Stanković.

Tagovi: