27.06.2018.

07:00

Foto:

Sport

(VIDEO) ŠTO BI NEJMAR MORAO DA ZNA KO JE MITROVIĆ?! Rambo o šansama Srbije protiv Brazila!

Srbija, ukoliko ne želi da završi takmičenje posle grupne faze, mora da pobedi Brazil. Glavno pitanje je kako?

Informer

- Srbija mora da da gol više! Da šutne na gol i da zatrese mrežu. Ja neću izgubiti samo ako i Srbija i Brazil prođu dalje. Šansa za tako nešto je mala, ali postoji - rekao je Rambo srpskim novinarima.

Na koji način puleni selektora Mladena Krstajića mogu da ugroze glavnog favorita za osvajanje Mundijala.

- U fudbalu postoji favorit na papiru. Ako izađeš između četiri linije i ne pokažeš to unutar terena, sve pada u vodu. Ako Brazilci budu inspirisani dobiće utakmicu. Ako im se Srbija ne nametne svojom čvrstinom, borbenošću, dobrom defanzivom, ugrožavanjem iz prekida, Brazilcima će lakše biti da svoj talenat, umetnost i improvizaciju sprovedu u delo. Ako Srbija bude radila sve to što treba da radi, okretaće šansu u svoju korist - istakao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Popularni Peći, kako ga zovu u Brazilu govorio je i o dosadašnjim izdanjima "selesaa" na Mundijalu.

- Brazilski mediji pišu o tome da Brazil nije dobro odigrao prvu utakmicu, zadovoljni su drugim poluvremenom utakmice protiv Kostarike. Oni su tu utakmicu zaslužili da pobede 6:0, ali su golove dali tek na kraju. Ta utakmica im je vratila samopouzdanje. Zato i nisam voleo da Srbija bude protivnik Brazilu u trećoj utakmici. Želeo sam da Srbija pobedi Švajcarsku pa da onda protiv Brazila odlučuje ko će biti prvi - objasnio je Petković.

Govorio je Rambo i o tome što je Nejmar nedavno rekao da ne zna ko je Aleksandar Mitrović.

- Ja to nisam video, pitanje je da li je to rekao, i kada je to rekao... Da li pred početak Mundijala ili pre šest meseci? Što bi Nejmar morao da zna, ne igra Premijer ligu, ne prati i to je sasvim normalno. Sad sigurno zna za Mitrovića, sigurno je video njegov gol. Video je i penal nad Mitrovićem koji sudija nije svirao, video je i dve šanse koje je Mitrović promašio protiv Kostarike... Sad svi znaju za Mitrovića, ne samo Nejmar. I ne samo za Mitrovića, nego i za druge srpske igrače - zaključio je Rambo.

Tagovi: