03.07.2018.

10:41

Foto:

Sport

KRSTAJIĆU NIKO NIJE SASTAVLJAO TIM! Bjeković uz selektora: Što se mene tiče, položio je, treba mu pružiti šansu!

"Orlovi" su takmičenje na Svetskom prvenstvu u Rusiji završili u grupnoj fazi takmičenja, uz jednu pobedu i dva poraza. Bjeković smatra da Krstajić treba da nastavi započeti posao.

- To ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Mladen Krstajić je pokazao da je dorastao ovakvom zadatku. Imao je vatreno krštenje i što se mene tiče on je položio. Opet, ne moram ja da budem u pravu. To je moje mišljenje. Treba Krstajiću pružiti šansu i dati mu da nastavi započeti posao. Na dobrom smo putu - kazao je za Kurir Bjeković.

Kritikuju Krstajića brojni fudbalski stručnjaci, neki su se čak pitali ko je selektoru sastavljao tim.

- Odgvorno tvrdim da je spisak sastavljao Krstajić. Sigurno, ali sigurno, niko mu se nije mešao u spisak i sastav tima. Stojim iza toga. Nemam ništa protiv da svako kaže šta misli. Nije svaka kritika loša, a mogu da nabrojim deset puta više bivših i mnogo uspešnijih trenera  koji su se izuzetno pozitivno izrazili o Krstajiću. Mnogi od njih su me zvali i čestitali na rezultatu iz Rusije.

Bjeković kaže da je Srbija imala šansu da prođe grupu, koja nije bila naivna.

- Predstoje nam analize onog što smo uradili u Rusiji i to će se uraditi u narednim nedeljama.  Kada se pogleda naša igra u tri utakmice, moje mišljenje je da smo zaslužili osminu finala. Naša igra nije bila loša.

Nemanja Matić je zabrinuo navijače kada je rekao da će razmisliti da li će nastaviti da igra za Srbiju.

- To bi bila velika šteta za srpski fudbal i za našu reprezentaciju, da on stvarno tako razmišlja. Treba učiniti sve da ne dođe do toga - smatra potpredsednik FSS. 

Tagovi: