04.07.2018.

12:29

Foto:

Sport

(VIDEO) KOLUMBIJCI STRAHUJU DA ĆE SE PONOVITI TRAGEDIJA! Baki i Uribeu prete srmću zbog penala!

Kolumbija je ponovo u strahu zbog fudbalskog rezultata. Pre 24 godine zbog autogola na SP u SAD na ulicama Medeljina ubijen je Andres Eskobar, a sada su pretnje smrću dobili Mateus Uribe i Karlos Baka, koji su u osmini finala Mundijala u Rusiji promašili penale, posle čega se Engleska plasirala među najboljih osam reprezentacija sveta.

Uribe je pogodio prečku, a Baki je udarac sa "bele tačke" odbranio golman Pikford, posle čega su na Tviteru dobili mnogo poruka pretnji poput "Mrtvi ste", "Ne vraćajte se u zemlju", "Mrzimo vas", "Odigrali ste poslednju utakmicu"...

Pre njih je i slične poruke dobio i saigrač Karlos Sančez zbog crvenog kartona u porazu od Japana u grupnoj fazi Mundijala.

Pretnje su ozbiljno shvaćene u Kolumbiji jer je pre 24 godine, po povratku sa Mundijala u SAD, ubijen fudbaler Andreas Eskobar jer je njegovim autogolom reprezentacija završila takmičenje.

Kolumbijska policija ozbiljno je shvatila pretnje upućene fudbalerima i počela da sprovodi opširnu istragu kako se tragedija ne bi ponovila.

Tagovi: