28.07.2018.

09:45

Foto:

Sport

TRANSFER VRTEŠKA: Barsa opet krade igrača Romi, Real odustao od Azara

MARSELJ: Olimpik je izgleda izgubio strpljenje kada je reč o prelasku Marija Balotelija iz Nice i okrenuo se drugom rešenju. A to je napadač Čelsija Olivije Žiru. Francuza želi i Atletiko Madrid.

BARSELONA: Na pomolu je još jedna 'krađa' u režiji Katalonaca! Barsa je najpre uzela Malkoma Romi ispred nosa, a sada planira da isto učini i sa Stivenom N'Zonzijem. "Vučica" je praktično dogovorila transfer sa Seviljom, ali onda se umešala Barsa...

BORDO: Francuzi su prodali Malkoma Barseloni za 41 milion evra, a umesto njega žele da dovedi bivšeg igrača Partizana Leonarda da Silvu. Opširnije o tomeOVDE.

PARMA: Povratnik u elitu želi Marija Balotelija za koga je Parma navodno ponudila pet miliona evra, ali Nica nema nameru da ga pusti ispod 10 miliona. 

EVERTON: Na "Gudison Park" je pristiglo mnogo ponuda za golmana Džordana Pikforda nakon njegovih partija na Svetskom prvenstvu u Rusiji. U medijima se najčešće spominjao Čelsi, ali Everton je odbacio sve glasine i rekao ne želi da proda čuvara mreže. Pikford je u Everton stigao prošle godine za 30 miliona funti iz Sanderlenda, a ugovor mu traje još četiri godine, pa su "karamele" u sjajnoj pregovaračkoj poziciji. 

OLIMPIK MARSEJ: Olimpik  Marsej i Milan traže iskusnog Danaca Simona Kjera. Sevilja je raspoložena da ga proda samo u slučaju da klubovi plate otkupnu klauzulu koja iznosi 40 miliona evra. Videćemo šta će na ovo reći Francuzi i Italijani.

VEST HEM: Klub iz istočnog Londona poručio je svim zainteresovanim klubovima da Havijer Ernandez nije na prodaju i da će sve ponude biti odbijene.

ROMA: Rimljani su izuzetno zainteresovani za Stivena Nzonzija iz Sevilje, a sportski direktor Monći se navodno dogovorio sa njegovim agentima oko transfera od 25 miliona evra. Međutim, transfer ne može da se realizuje dok Maksim Gonalon ne promeni sredinu.  

LIVERPUL: Marko Grujić želi da se nametne Jrgenu Klopu, ali ne i da sedi na klupi, pa je spreman da napusti klub.

- Ja sam Liverpulov igrač i želim da se dokažem. Ali, radije bih otišao u drugi klub nego da sedim na klupi - kazao je srpski reprezentativac kome je Liverpul ponudio novi ugovor.

BEŠIKTAŠ: Turci su poslali ponudu Liverpulu za Simona Minjolea. Bešiktašu treba golman posle odlaska Brazilca Fabrija u Fulam, a Belgijanac je višak na "Enfildu" posle kupovine Alisona iz Rome. 

MILAN: Milan i Juventus postigli su dogovor za triling Bonući - Kaldara - Iguain. Skaj tvrdi da će Juventus i Milan razmeniti štopere, a "rosoneri" će na jednogodišnju pozajmicu dobiti i Gonzala Iguaina! Bonući će se posle loše jednogodišnje epizode u Milanu ipak vratiti u Juventus, ako je verovati italijanskim medijima.

INTER: Kako piše "Gazeta" dogovorili su se Inter i Atletiko, Šime Vrsaljko stiže na pozajmicu, koštaće više od šest miliona, a otkup narednog leta 16,5 miliona evra. Veoma blizu dolaska je i Arturo Vidal. Inter je dobio zeleno svetlo od kineskih vlasnika, ako ne prodaju Žoao Marija, pokušaće da se oslobode Borhe i Vesina koga želi Čelsi.

Tagovi: