16.08.2018.

11:23

Foto:

Sport

TRANSFER VRTEŠKA: Bura u Junajtedu, Real kreće po asa Čelsija - ali ne Azara!

ROMA: "Vučica" ne odustaje od Leona Bejlija, krilnog napadača Bajera iz Leverkuzena . Italijanski mediji prenose da je Roma ponudila "farmaceutima" 40 miliona evra. Bajer traži bar 50 miliona, pa ćemo videti da li će dve strane neći neki kompromis. 

BAJER: Leverkuzen je spreman da proda levog beka Vendela Pari Sen Žermenu za 30 miliona evra. Ukoliko do transfera dođe Brazilca će na "Baj Areni" zameniti zemljak, Daglas Santos, levi  bek HSV-a.

VEST HEM: Menadžer "čekićara" Manuel Pelegrini odbacio je mogućnost dovođenja Jaje Turea. Vest Hem jeste pokazao interesovanje, ali kako je Pelegrini rekao  neće biti ništa od dolaska 35-godišnjaka.- On je sjajan fudbaler, uvek će biti, ali trenutno nije za Vest Hem - poručio je Pelegrini.

JUVENTUS: Miralema Pjanića žele Real Madrid, PSŽ, Barselona...ali će po svemu sudeći ostati u Juventusu, koji ne želi da ga pusti. "Stara dama" planira da mu da novi ugovor. Kako tvrdi  Gazeta delo Sport Pjaniću će biti ponuđen nastavak saradnje do 2022. godine i povećanje plate sa 4.5 na sedam miliona evra.

Tagovi: