31.08.2018.

16:15

Foto:

Sport

SIN NAPADA OCA! Porodični derbi za vikend na "Karađorđu"

Utakmica 7. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igraće se u nedelju na "Karađorđu" od 19 sati.

- Ne dešava se često da otac i sin igraju jedan protiv drugog. Posle tri meseca rada sa Milojevićem, mogu da kažem da se radi o fantastičnom momku i veoma talentovanom igraču. Vojvodina je napravila pravi potez njegovim angažovanjem, pogotovo što je još u razvoju i treba mu period da sazri. Ovaj meč ce imati posebnu čar u tome, a pošto i sam imam decu, siguran sam da će sve to više proživljavati njegov otac nego on, jer sa roditeljima je uvek tako - rekao je Veselinović na konferenciji za medije.

Uveren je da će Milojević junior biti na najvišem nivou i maksimalno motivisan protiv Crvene zvezde.

Posle serije u kojoj smo na tri meča osvojili sedam bodova i nismo primili gol, očekujem od svojih igrača da nastave u istom pravcu, ali uz želju da sa maksimalnim poštovanjem protivnika pobedimo - kazao je Veselinović.

Trener Vojvodine čestitao je Crvenoj zvezdi na plasmanu u Ligu šampiona i poručio da takav uspeh svima daje motiv

Mislim da to treba da raduje sve naše ljude, a ja sam definitivno jedan od onih koje se iskreno raduje svakom uspehu našeg sporta. To što je uradila Crvena zvezda na neki način pokazuje put svima nama i motiviše nas da budemo bolji - rekao je on, uz napomenu da žali što njegovi igrači neće imati organizovanu podršku sa tribina zbog njihovih nesuglasica sa pravilima policije na stadionu

Kada je reč o igračkom kadru neće moći da računa na povređenog Damira Zlomislića, dok će mu na raspolaganju biti poslednje novajlije Ognjen Ðuričin, Darko Bjedov i Nemanja Ahčin.

Tagovi: