09.09.2018.

20:47

Foto:

Sport

CRNA GORA NIJE SLABIJA OD SRBIJE! Tumbaković: Nismo podređeni u grupi, zašto bismo bili?

Srbija je u prvom kolu pobedila Litvaniju (1:0) sa kojom u ponedeljak igra Crna Gora koja je na startu Lige nacija odigrala meč bez golova sa Rumunijom, narednim rivalom "orlova" (ponedeljak, 20.45). 

- Nismo podređeni u odnosu na Srbiju i Rumuniju, zašto bismo bili? Treba da pobedimo Litvaniju, sa ovim kvalitetom koji imamo. Uvek dobar rezultat popravi raspoloženje i daje vetar u leđa. Ali, to je samo mali korak ka cilju, videćemo posle šeste utakmice. U ovom takmičenju svaka utakmica ima svoju težinu, malo ih je...- kazao je za Vijesti Tumbaković.

Litvanija se nameće kao moranje, što nije dobro, smatra Tumbaković.

- Spremali smo se da pobedimo i u Rumuniji, na način koji bi nama odgovarao. Nismo uspeli, pita se i protivnik. Litvanija nije u rangu Rumunije, idemo na pobedu. Oni su kod kuće sa Srbijom igrali zatvoreno, Srbija imala i promašila šanse, a oni mogli da da dođu do rezultata. Pokušavam da razmišljam kako razmišlja njihov trener. Oni imaju kvalitet, ali ne kao mi, možda će pokušati da izađu otvorenije. Ali, videćemo - poručio je selektor Crne Gore.

Srbija, Srna Gora, Rumunija i Litvanija su u Grupi C Lige D novog takmičenja Lige nacija.

Tagovi: