Autor: Informer.rs

20.09.2018.

10:50

Foto:

Sport

(VIDEO) ITALIJANI OSULI PALJBU PO BRIHU! Nedved napao Nemca, sudija umalo dobio batine

 

Arbitar, koji je oštetio Srbiju za penal protiv Švajcarske ovog leta na Mundijalu, isključio je Ronalda prvi put u elitnom takmičenju jer je procenio da je Portugalac preterao u kontaktu bez lopte sa Džejsonom Muriljom.

Na meti Italijana nije samo Feliks Brih, nego i njegov pomoćnik Mark Fric, posle čije je sugestije isključen Portugalac.

Torinski Tutosport je Briha nazvao uvredom za fudbal, a javno je zatraženo da sa svojim pomoćnicima bude proteran iz UEFA.

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved verbalno je napao nemačkog sudiju Feliksa Brih na poluvremenu utakmice Lige šampiona u Valensiji zbog isključenja najboljeg fudbalera tima iz Torina Kristijana Ronalda.

Takav potez izazvao je bes kod inače smirenog Nedveda, koji je zajedno sa saradnicima protestvovao u odmoru između poluvremena na Mestalji, ali Brih nije želeo da ulazi u raspravu sa njim.

Španski list Marka piše da je Čeh bio jako ljut na Nemca i pomoćnike, koji su ga ignorisali i odmah se uputili u svlačionicu. 

Ronaldo je u suzama napustio teren i, ukoliko mu se ne poništi crveni karton, čeka ga suspenzija od najmanje dve utakmice u Ligi šampiona.

(VIDEO) RONALDO JE ZBOG OVOGA ISKLJUČEN! Pogledajte šta je Portugalac uradio

(VIDEO) KAKAV PENAL, SUDIJA NE VIDI DOBRO! Bonući brani Ronalda!

(VIDEO) RONALDO PLAČE, DOBIO CRVENI KARTON! Portugalca isključio Feliks Brih, sudija koji je upropastio Srbiju!

Tagovi: