Autor: Informer.rs

19.10.2018.

19:13

Foto:

Sport

NEĆEMO VIŠE DA VAS TOLERIŠEMO! U Bajernu besni na odnos štampe prema njima

U obraćanju javnosti najviše rukovodstvo kluba na čelu sa Ulijem Henesom i Kajk Hajnc-Rumenigeom obavestili su prisutne da je da više neće tolerisati otrovne strelice koje idu u pravcu nemačkog giganta.

- Imali smo sastanak posle reprezentativne pauze i odlučili da više nećemo tolerisati ovakvu vrstu medijskog izveštavanje, jer kao najveći klub u Nemačkoj imamo jasan stav o tome - rekao je Rumenige.

Bajern je najlošije startovao u Bundesligi u ovoj dekadi, ekipa koju od aktuelne sezone predvodi Niko Kovač ne zna za pobedu u poslednja tri kola i zauzima tek šesto mesto.

Rumenige je naveo da će klub štiti igrače i stručni štab i šokirano podsetio da je bio u neverici kada je čitao šta se sve pisalo o golmanu Nojeru podsetivši da je on čuvar mreže koji je dobijao četiri puta odličja za najboljeg na svojoj poziciji.

A onda se osvrnuo i na okolne lige i skrenuo pažnju da su igrači tamo mnogo zaštićeniji.

- Čitam da su Boateng i Humels prestari. Možda bi trebalo pogledati preko granice kako se štite igrači u drugim državama. O Ronaldu koji je otišao u Juventus sa 33 godine se piše sve najbolje, a kod nas se teraju Riberi i Roben, koji su ovde 10 godina - završio je Rumenige.

Tagovi: