Autor: Informer.rs

05.11.2018.

17:21

Foto:

Sport

"ORLOVE" ČEKAJU PRESUDNE BORBE U LIGI NACIJA! Evo kada počinje prodaja karata za Crnu Goru i Litvaniju

"Orlovi" će 17. novembra dočekati Crnu Goru (15.00 časova) na stadionu "Rajko Mitić", dok će tri dana kasnije u Humskoj gostovati Litvanija.

Prodaja karata za meč sa "đetićima" početi 12. novembra na blagajnama stadiona Crvene zvezde, dok se na internetu one nalaze još od 1. novembra.

Cena karata za južnu i severnu tribinu kreću se po ceni od po 300 dinara, istok košta 600, dok je za zapadnu tribinu potrebno izdvojiti 600 dinara.

Blagajne stadiona će svakodnevno raditi od 11 do 19 sati i u tom periodu je moguće kupiti karte za meč sa Crnom Gorom, dok se na dan odigravanja meča karte mogu kupiti od 11 sati pa do početka duela.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, ulaznice se mogu kupiti isključivo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je četiri", navodi se na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Prodaja ulaznica za meč Srbija - Litvanije, koji se igra 20. novembra (20.45), počela je u četvrtak 1. novembra preko Tiketlajn prodajne mreže: karte se u "Tiketlajn šopu" mogu kupiti radnim danima od devet do 18 sati i subotom 10-16, u TC Voždovac svakim danom od 10 do 21 sat, putem sajta www.ticketline.rs

Cene ulaznica su identične onima za duel sa Crnom Gorom. Na blagajnama stadiona FK Partizan prodaja će početi u petak 16. novembra, i to od 10 do 18 sati, a na dan utakmice do početka meča.

Tagovi: