Autor: Informer.rs

12.11.2018.

17:34

Foto:

Sport

SRBIJA JE BOLJA BEZ MENE, ONDA MOGU U PENZIJU! Kolarov u svom stilu prokomentarisao dobre igre "orlova"

Kolarov je prethodnog meseca propustio duele protiv Crne Gore i Ruminije, a u tim mečevima ga je odmenio Milan Rodić, koji se sasvim solidno pokazao, a "orlovi" su tada osvojili četiri od šest bodova ne osetivši odsustvo kapitena i glavnokomandujućeg igrača na terenu.

- Odigrali smo na dobrom nivou u Podgorici i Bukureštu, a u Rumuniji je falio samo gol. Cilj je ispunjen, sve je u našim rukama, igramo dobro i možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je da reprezentacija igra bolje bez mene. Tako da mogu u penziju na miru - rekao je Kolarov na konferenciji za medije uoči završna dva duela u grupi.

DANIJEL ALEKSIĆ POSLE 10 GODINA U REPREZENTACIJI! Bez Sergeja, Dmitrovića, Kostića i Fejse

Selektor Mladen Krstajić nije ostavio mnogo prostora za šalu i rekao da se levi bek Rome vraća na teren.

Bez obzira na poziciju na kojoj se nalaze igrači. Nije mesto za šalu. Što se tiče Rodića, on je odigrao kako se očekuje od njega, ali će zbog kartona nema pravo nastupa. Kostić u Frankfurtu igra 3-5-2 pa pokriva celu levu stranu. Naš sistem igre je drugačiji i kod nas levog beka igra Kolarov - rekao je Krstajić.

Srbija u subotu dočekuje Crnu Goru na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije i Litvaniju u Humskoj, u poslednjim mečevima grupne faze Lige nacija.

Tagovi: