Autor: Informer.rs

25.11.2018.

19:24

Foto:

Sport

I ZVEZDA ĆE IGRATI KAO KJEVO! Anćeloti najavio bunkericu crveno-belih u Italiji

Napoli je odigrao utakmicu bez golova protiv Kjeva, a nezadovoljan ishodom protiv najslabije ekipe italijanskog šampionata, Anćeloti očekuje da će naići na sličan otpor i protiv Crvene zvezde.

- Ova utakmica je bila dobar test kako bismo razumeli sa čime ćemo se suočiti u duelu sa Zvezdom. Očekujem da Beograđani imaju sličan pristup kao Kjevo, tako da ovaj meč može da nam bude koristan. Sada nismo igrali u dovoljno visokom intenzitetu - naveo je Anćeloti posle remija sa Kjevom.

(VIDEO) MRŠAVI REMI NAPOLIJA PRED DOLAZAK ZVEZDE! Fenjeraš Kjevo odoleo na "San Paolu" za prvi bod u ligi

Za neuspeh protiv fenejraša, Anćeloti krivi malokrvnost svojih igrača, ali i defanzivnu postavku Kjeva što u krajnjem ishodu dovelo do meča bez golova.

- Bili smo previše bledi u svemu što smo radili, od kreiranja napada do odbrane. To je omogućilo rivalu da svoju defanzivnu taktiku sprovede u delo. Ipak, već smo arhivirali ovaj meč, nema svrhe sada se osvrtati - jasan je bio trofejni italijanski trener.

On naposletku nije želeo da se osvrće na tabelu, već je najavio da će to učiniti na polovini šampionata kada se bude pravio presek.

Tagovi: