28.11.2018.

10:25

Foto:

Sport

SUMNJIV MEČ PARTIZAN-DINAMO zbog velikih uplata u kladionici!


Osim Đurića, verovatno će biti suspendovani još neki igrači, mada nije navedeno koji zbog sumnji u nameštanje.

Naime, kako prenosi Žurnal, navodno je igračima jedan od klupskih funcionera saopštio da je utakmica pod sumnjom, zbog velikih uplata u kladionici na jednu od igara - "dva plus" u prvom poluvremenu. Upozoreni su svi fudbaleri, a ceo slučaj je kasnije prijavljen ljudima iz FSS.

Isti izvor navodi da Vranjem kruže glasine da bi se neki igrači Dinama mogli naći pred istražnim organima, na saslušanju.

- Nije sramota sportski izgubiti, čak i ovako velikim rezultatom (0:6), pogotovo od tima koji imenom i tradicijom to i zaslužuje. Čestitke protivniku, ali... To „ali“ odnosi se na pojedine igrače i njihov odnos prema imenu Dinama i časti sportske igre koju naš klub gaji. Zato smo i preduzeli potrebne korake za povratak kluba u normalne sportske okvire. Jedna od odluka je suspenzija golmana Uroša Đurića, koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata. Suspenzija se odnosi na golmana Uroša Đurića i verovatno na još nekolicinu igrača Dinama - piše u saopštenju Upravnog odbora, prenosi Žurnal. 

ĐURIĆU, VRATI SE, NEĆEMO TI NIŠTA! Trener Dinama posle skandala: Nemojte da me razvlačite po novinama!

ĐURIĆ ZA INFORMER: NISAM SMEO DA SE VRATIM U VRANJE! Golman Dinama ostao u Beogradu posle kikseva protiv Partizana

Tagovi: