03.12.2018.

09:38

Foto:

Sport

BARSA ZAGRIZLA ZA JOVIĆA! Luki zacrtali put da se razvija kao Umtiti!

Kako piše britanski portal Gol, emisari Barselone intenzivno prate Jovićeve igre u Ajntrahtu i prezadovoljni su onim što vide.

- Srbin se uklapa u profil igrača koji trenutno Barselona traži na tržištu i kako Gol razume, klub želi da dovede mladog napadača, koji može odmah da se priključi prvom timu, kao što je to bio slučaj sa štoperom Samjuelom Umtitijem 2016. godine, koji je premašio očekivanja i postao saigrač Đeraru Pikeu u odbrani već u prvoj sezoni.

Umtiti je pokazao da je ogroman talenat dok je bio u Lionu, ali je morao da pređe u Barselonu da bi postao zvezda. Isti put čeka Jovića, koji je došao na dvogodišnju pozajmicu u Ajntraht u junu 2017. godine, iako je sportski direktor nemačkog kluba Bruno Hubner potvrdio da će klub aktivirati otkupnu klauzulu koja je između 10 i 12 miliona evra - stoji u tekstu portala Gol.

Španski mediji u poslednjih godinu dana pišu da Barselona uveliko traga za naslednikom Luisa Suareza, koji ima 31 godinu i dostiže svoj zenit. Jedan od kandidata je i Luka Jović!

Tagovi: