Autor: Informer.rs

11.12.2018.

18:35

Foto:

Sport

MBAPE SE U KRAGUJEVCU PRESTRAVIO OD MIŠA! Neprijatno iskustvo zvezde PSŽ-a u Srbiji

Sada je zvezda Pariz Sen Žermena, ali je pre samo dve i po godine, kada je sa mladom reprezentacijom Francuske gostovao u Kragujevcu protiv Srbije, doživeo traumu kada je u sobi naleteo na miša.

Sve to otkrio je Zdravko Jokić, nekadašnji internacionalni sudija i direktor tog kvalifikacionog turnira.

- Noć pred utakmicu, oko 23.30, sam na parkingu zatekao jednog igrača Francuske i konobara iz hotela gde su odseli gosti. Momak blage naravi, fino vaspitan, ali preplašen i u šoku. Ni za živu glavu nije hteo da se vrati u svoju sobu, jer je u njoj, čim je ušao, čuo glasan cijuk i video miša - otkrio je Jokić. 

MBAPE JEDVA ČEKA DA VIDI GROTLO "MARAKANE": Biće pakleno, ali znamo da igramo u takvoj atmosferi!

Jokić je pojasnio i šta se zapravo desilo te večeri u Kragujevcu.

U sobama smo tada imali skrivene trake sa lepkom, koje su u stvari mišolovke. Samo su sobarice znale za njih i bile dužne da ih redovno proveravaju. Naša i Mbapeova nesreća je bila to što je on po ulasku u sobu čuo da nešto cijuče ispod kreveta, a kada je video miša koji se tek zalepio na traku, pobegao je iz sobe glavom bez obzira i dugo nije hteo u nju da se vrati - obelodanio je malo poznate detalje nekadašnji fudbalski sudija.

Poslo mnogo moljakanja hotelskog osobolja, istraumirani Mbape se vratio u sobi i sutradan bio najbolji pojedinac na "Čika Dači" i strelac pobedonosnog gola za Francusku protiv Srbije.

Tagovi: