Autor: Informer.rs

02.02.2019.

17:59

Foto:

Sport

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ PONOVO BOLJI OD MITRA! Kristal Palas rutinski savladao Fulam, Iguain pogađao za Čelsi

Bio je to novi sudar dvojice srpskih fudbalera - Luke Milivojevića i Aleksandra Mitrovića, i opet je prvi bio uspešniji, kao i u uvodnom kolu ove sezone.

Ova pobeda vinula je Palas ka sredini tabele, dok je Fulam ostavila u zoni ispadanja budući da ekipa Klaudija Ranijerija sada zaostaje dva boda za Kardifom, koji je prvi "ispod crte", a ujedno i ima meč manje u odnosu na "kolibare".

Najubedljiviju pobedu u ovom delu kola izvojevali su fudbaleri Čelsija koji su bili ubedljivi na meču protiv Hadersfilda i slavili sa 5:0, a meč će ostati upamćen i po prvencu Gonzala Iguaina u dresu londonskog kluba. Osim argentinskog centarfora, koji je do kraja sezone na pozajmici, strelaca pogodaka u 16. i 69. minutu, mrežu nemoćnih gostiju tresli su i dvostruki strelac Azar (45+1, 66) i David Luiz u 86. 

Od ostalih rezulata Vulverhempton je slavio na gostovanju Evertonu sa 3:1, Totenhem je minimalcem bio bolji od Njukasla, Brajton i Votford su odigrali meč bez golova, dok su bodove pobedili i Barnli i Sautempton u meču koji je završen rezultatom 1:1.

Tagovi: