Autor: Informer.rs

20.02.2019.

15:02

Foto:

Sport

VELIKO SRCE! Stanković na humanitarnoj večeri prikupio 41.000 evra za lečenje dece Srbije!

Prikupio je  41.000 evra pomoći za humanitarnu organizaciju Zajedno za život Jovana Simića.

Fudbalski kamp Deki5, je u Sidneju organizovao humanitarnu večeru, a Dejan Stanković je iskoristio svoj ugled da uključi naše ljude iz dijaspore da se okupe oko plemenitog cilja -  prepričava Simić i u dahu nastavlja.

Od osnivanja i početka rada fondacije Zajedno za život" Dejan Stanković nam je pružao veliku podršku. Ovog puta je i u dalekoj Australiji pronašao način kako da pomogne. Tokom humanitarne večere organizovana je i prodaja dresova naših poznatih sportista i prikupljeno je čak 41.000 evra koja će biti iskorišćena u lečenju dece. To su zaista značajna sredstva i biće prosleđena onima kojima je to najpotrebnije.

Najveću vrednost, očekivano moramo da priznamo, dostigli su dresovi Nemanje Matića iz Mančester junajteda i baš Dejana Stankovića iz dana u Interu.

- Ogromnu zahvalnost dugujemo Dejanu Stankoviću i ljudima iz organizacije kampa Deki5. Uz fondaciju Zajedno za život Deki je bio je od našeg prvog sportskog bazara, na utakmici Asovi za decu bio je kapiten i od tada smo intezivirali saradnju. Takođe, pomogao nam je i tokom prve sezone kampa Deki5, on je između ostalog i naš ambasador i siguran sam da ćemo i budućnosti imati ovako uspešne akcije - završava Simić.

(FOTO) A OD NOVAKA ZA DEKIJA REKET: On pomera granice svetskog tenisa!

Tagovi: