Autor: Informer.rs

23.02.2019.

14:27

Foto:

Sport

SRBIN NA CENI! Velikani u trci za Tadića - nude kule i gradove!

Mnogi su se pitali zašto je odabrao da posle Engleske krene put Holandije, iako su postojale ponude pojedinih ekipa iz Primere, odnosno Serije A. Međutim, srpski vezista demantovao je kritičare fenomenalnim igrama u Ajaksu sa kojim se plasirao u osminu finala Lige šampiona.

Kako tvrdi ugledni sportski dnevnik "Estadio Deportivo" nemački Bajern iz Minhena i Valensija interesuju se za usluge 30-godišnjeg "virtuoza" iz Bačke Topole, a dva kluba ne pitaju za cenu.

Tadić igra u životnoj formi otkako je letos došao u Amsterdam. Na 37 mečeva u svim takmičenjima ima brutalnu statistiku. Postigao je 24 gola i ima 13 asistencija. Dakle, u proseku zabeleži gol ili asistenciju po meču. Posebno je impresionirao u Ligi šampiona, a ponajviše u mečevima sa Bajernom kojem je dao dva gola i zabeležio asistenciju, pa ne čudi odakle interesovanje sa "Alijanc arene".

Iako je neobično za Bavarce da dovode "starije" igrače, ideja Nika Kovača je da nakon odlaska Franka Riberija i Arjana Robena priljuči jednog iskusnijeg fudbalera uz koga bi do izražaja došli mladi Kingli Koman i Hames Rodrigez.

ONA JE KRIVA ZA SVE! Propao mu transfer u Barselonu, pa mami dao otkaz!

(VIDEO) SRBIN JE GOL MAŠINA: Jović i 20. gol u sezoni, nije ni čudo što Barsa i Real lude za njim

Tagovi: