Autor: Informer.rs

27.02.2019.

22:54

Foto:

Sport

(VIDEO) PREMIJER LIGA: LOŠE VEČE ZA SRBE! Porazi za Mitra i Luku, ubedljivi Arsenal i Liverpul, Čelsi slavio u derbiju

I ako se za Lukin Kristal Palas nije ni očekivalo da može do bodova protiv Junajteda, od kojeg su kod kuće poraženi sa ubedljivih 3:1, to se nije moglo reći za Mitrovićev Fulam, koji je glatko izgubio na gostovanju Sautemptonu 2:0, konkurentu za opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala.

Junajted je lako izašao na kraj sa Palasom najviše zahvaljujući napadaču Romeluu Lukakuu, koji je postigao dva gola (33. i 52.), a pobedu "crvenim đavolima" potvrdio je Ešli Jang u 83. minutu. Utešni pogodak za tim iz predgrađa Londona delo je Varda u 66. minutu.

Informer

 

Fulam je prosuo bodove u Sautemptona primljenim golovima već u prvom poluvremenu golovima Romeua i Vard-Provsa.

Ubedljive pobede ostvarili su fudbaleri Arsenala i Liverpula. "Tobdžije" su demolirale Bornmut rezultatom 5:1, a do pobede su vodili Obamejang, Lakazet, Ozil, Mihtarijan i Koščelni, dok je prilično ubedljiv bio i Liverpul koji je sa 5:0 tukao Votforda. 

Junaci pobede "crvenih" bili su Sadio Mane i Virdžil Van Dajk, dvostuki strelci na meču, dok se u strelce upisao i Origi.

Londonski derbi između Čelsija i Totenhema pripao je "plavcima" koji su do pobede došli golovima Pedra u 57. minutu i autogolom Tripijea u 85.

Pobedili su i fudbaleri Sitija, koji su sa dosta teškoća tek u 59. minutu probili led protiv Vest Hema i stigli do minimalne pobede.

Tagovi: