Autor: Informer.rs

05.03.2019.

13:29

Foto:

Sport

"NE ŽELIM DA PRIČAM O TOME"! Milojević na konferenciji nije imao odgovor na jedno pitanje!

Trener šampiona Srbije izuzetno pohvalno je govorio o predstojećem protivniku.

- Idemo u goste ekipi koja je poslednje tri, četiri godine u vrhu srpskog fudbala. Mladost ima kontinuitet, igrala je finale Kupa prošle godine i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u vrhu je tabele i ima velike ambicije opet u Kupu. Iskusna su ekipa, godinama zajedno, dodatno su se pojačali Bojićem i Bojovićem, imaju jako dobre pojedince, golman Rosić je među najboljima u ligi. Krasi ih velika disciplina, a sve zasluge idu na račun Neška Milovanovića, studioznog trenera koji je 24 sata u fudbalu. Čeka nas sigurno najteže gostovanje do plej-ofa i jedan od od derbija kola. Spremićemo se na najbolji mogući način i dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu - naglasio je Milojević.

Remi 1:1 u 159. večitom derbiju stavio je iza sebe.

- Neću da pričam o večitom derbiju. Navikli smo da igramo u ritmu sreda-subota, spremni smo na to. Moji igrači su profesionalci, fudbal ne zna za juče, to je završeno, čeka nas nova utakmica i novo dokazivanje, takav nam je posao. Imamo jako tešku utakmicu u sredu, treba da budemo koncentrisani, rekao sam sve što sam imao o derbiju i to je gotovo - dodao je strateg crveno-belih.

Informer

Vladan Milojević

Zvezda ulazi u seriju od četiri meča za 10 dana.

Dolaze nam utakmice, igramo ritmom sredan nedelja, imamo veliki broj igrača, javno ću da ih pohvalim, i one koji nisu u protokolu, zaslužuju svoju šansu, nije mi lako, najlakše bi meni bilo da kažem imam 11 i to je to, ali sam rekao da sa druge strane mi se sviđa što imamo ovoliko utakmica, pravićemo rotacije, znaju oni, imali smo sastanak i razgovarali smo o svemu. Koliko igrača imamo, možda bih voleo i više utakmica - nastavlja Milojević.

Da li razmišljate o promeni taktike i igri sa dva napadača, koja je bolje funkcionisala na Večitom derbiju.

Mi imamo dosta krila, dosta napadača, u svakom slučaju, videćemo... I do sada kada smo igrali probali smo da igramo sa tri napadača. Ali svaka utakmica je posebna za sebe, pripremamo se za svaku pojedinačno - zaključio je trener Zvezde.

VULETIĆ ISPROZIVAO ZVEZDU! Potpredsednik Partizana o "šefu" Boaćiju, Zvezdinom poštenju i "izvesnom" Stojkoviću!

BORJAN IPAK MORA NA PAUZU! Poznato koliko će crveno-beli biti bez prvog golmana!

Tagovi: