Autor: Informer.rs

07.03.2019.

01:15

Foto:

Sport

DAJTE MU VEĆ JEDNOM TAJ UGOVOR! Čovek koji je okrenuo Junajtedovu sezonu za 360 stepeni - Ole Gunar Solskjer!

Norveški stručnjak došao je tihu u Englesku. Mnogi su mu već pisali otkaz na kraju sezone, gledali su na njega kao na prolazno rešenje. Ipak, ono što on radi na "Teatru snova" može se nazvati umetnost. Uspeo je od luzerske ekipe, da napravi donekle i šampionsku, iako (još uvek) nisu osvojili nijedan trofej, momci iz Junajteda zaista tako igraju - šampionski.

- Vera u mojim igračima, u ovom timu, to je ono što sam želeo da vidim kod njih večeras. Počeli smo fantastično, planirali smo da postignemo prvi gol, ali nismo ga baš očekivali posle dva minuta igre. To nam je i otvorilo utakmicu, želeli smo još golova. Uvek postoji sumnja i strah kod penala. Igrao sam Ligu šampiona s Moldeom protiv Bazela pre nekoliko godina, moj igrač je promašio šut i ispali smo. Večeras mi se vratilo - rekao je Solskjer nakon velikog uspeha.

Vratilo mu se, zaista. Skromni Norvežanin osvajao je sa Junajtedom Ligu šampiona i tačno zna kakav je osećaj podići "ušati" pehar. Njegovim golom u produžecima pobeđen je Bajern u finalu davne 1999. godine. Uvek je bio izmena koja rešava stvari. Ovog marta ponovo je osetio tu veliku radost, makar na kratko. Ili je možda najavio neko novo čudo? Ko zna.

NEJMAR POBESNEO! Sramota, od*ebite svi!

HEROJ JUNAJTEDA! Rašford: Penal? Bilo je važno ostati hladan!

Tagovi: