Autor: Informer.rs

08.03.2019.

07:15

Foto:

Sport

Ne brini, dečače, ovo se zove ODRASTANJE!

Sigurno da je jednom fudbaleru poraz, ipak, najteže pao. Da, reč je o mladom Kilijanu Mbapeu, zlatnom dečku svetskog fudbala. Momku koji je sa svojih 20 godina postigao nešto što velikim legendama nije pošlo za nogom tokom čitave karijere.

Upamtio je dobro Barselonu i šokantnu eliminaciju prošle sezone, a 6. mart 2019. napraviće dodatnu "mrlju" u njegovom sećanju. Fenomenalni Francuz često je svojim gestovima van terena pokazivao kakav je čovek. Skroman, pošten, nekako uvek povučen, ali non stop na velikoj sceni.

Informer

 Šta reći na to da je insistirao na tome da ga mama do skoro vozi na treninge njenim "jeftinim" autom? Ili kada je donirao oko 550 hiljada dolara u humanitarne svrhe tokom Svetskog prvenstva u domovini prošle godine odrećujući se čitave zarade sa Mundijala. Ponovo je veličinu dokazao kada je uplatio oko 30 hiljada evra kako bi se nastavila potraga za pilotom aviona u kom se nalazio preminuli Emilijano Sala.

Divila mu se cela planeta, ali i Srbija. Prvi put ga je video Kragujevac i to u dresu omladinske reprezentacije kada je svojim potezima dovodio navijače da se upitaju "Ko je ovaj mali". Nedavno je gostovao u Beogradu Crvenoj zvezdi u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona i ponovo bio glavna tema kafanskih priča. Mnogi su, sa razlogom, tvrdili da bolji igrač nije došao u Beograd još od Maradone koji je sa Barselonom pravio čuda na "Marakani".

Skromni dečak naučio je životnu lekciju. Ponovo se suočio sa tim da neće baš uvek sve biti idealno. Porazi su, ipak, samo kratka stajališta do narednih uspeha. Nema sumnje da oni čekaju Mbapea, dozivaju ga, okreću njegov broj, ali... izgleda se signal gubi u Parizu, a putokazi se okreću ka nekoj drugoj destinaciji. Pitanje je, zaista, da li je Kilijanova budućnost u Francuskoj jer on nije momak za male stvari.

Informer

Junajted mu je dao dobru lekciju, lekciju o odrastanju. Na njemu je da odluči hoće li poslušati Engleze i odluči da li će uspesi ponovo "okrenuti njegov broj telefona".

NIJE SE SUZDRŽAO! Nejmar nasrnuo na "krivca" za poraz Parižana, preti mu suspenzija!

REAL GUBI, A RAMOS SE ČEŠLJA! Kapiten Madriđana nije baš mnogo mario za eliminaciju iz Lige šampiona!

Tagovi: