Autor: Informer.rs

07.03.2019.

18:29

Foto:

Sport

RAZREDNA, NISAM MOGAO U ŠKOLU, MORAO SAM DA POBEDIM PSŽ!

Ole Gunar Solskjer poveo je pravo obdanište na megdan skupocenom timu PSŽ-a. Međutim, ono što su ti "golobradi momci" uradili u Parizu ostaće upamćeno zauvek.

Jedan od tih mališana, Mejson Grinvud, dobio je priliku da prvi put obuče crveni dres u seniorskoj konkurenciji - i to gde i na kakav način. Mladi Englez ušao je u igru neposredno pre pogotka Markusa Rašforda za prolaz i postao najmlađi "đavo" koji je u Ligi šampiona nosio dres slavnog kluba, ikada! Njemu je tek 17 godina (5 meseci i 5 dana), ali veče iz "grada svetlosti" pamtiće dok je živ.

Ipak, šta će sa izostankom iz škole? Grinvud je zbog puta na meč osmine finala morao da preskoči nastavu, i sa drugim profesorom, onim fudbalskim, bude deo časa (sportske) istorije u glavnom gradu Francuske. 

Informer

- Ovo je noć za pamćenje, snovi su se ostvarili meni, ali i mojoj porodici - napisao je Mejson Grinvud.

Ne brini, Mejsone, sigurno će se razredna smilovati i upisati opravdane u dnevnik. Osim ako nije navijačica Mančester sitija.

Mladi Mejson Grinvud dete je Junajtedove škole fudbala. Minuti koje je proveo na terenu "Parka Prinčeva" bili su mu prvi u "odraslom" fudbalu. Do sada je branio boje omladinskog tima. Član je engleske reprezentacije do 18 godina, a nema sumnje da će postati novi Solskjerom izum.

DŽABA TI MBAPE, DŽABA TI KAVANI! PSŽ potrošio neverovatnu sumu novca kako bi stigao do četvrtifnala Lige šampiona!

NIJE SE SUZDRŽAO! Nejmar nasrnuo na "krivca" za poraz Parižana, preti mu suspenzija!

Tagovi: