13.03.2019.

23:30

Foto:

Sport

KATASTROFALAN STAJLING! Svet se smeje Zidanu zbog tesnih farmerki!

Čudno zvuči da jedan odevni predmet na predstavljanju novog trenera "kraljevskog kluba" može da privuče toliko pažnje, ali francuski stručnjak je napravio veliki modni promašaj.

Informer

On je za svečanu priliku obuo nešto elegentnije patike, sumnja se bez čarapa, i upario ih sa sakoom, a obukao jednostavnu belu košulju. Sve bi to bilo u redu da se nije odlučio i za tesne, iscepane i podvrnute farmerke!

TRESE SE SVET FUDBALA! Real ide po tri VELIKE ZVEZDE!

Umalo mu spale

Pored supruge Veronik delovao je kao tinejdžer i potpuno neozbiljno, jer se gospođa Zidan odlučila za elegentnu belu haljinu u skladu sa prilikom. Na grupnoj fotografiji sa čelnicima Reala stvar je delovala još gore, jer su svi sem njega bili u odelima, te je izgledao neozbiljno i neprofesionalno.

Farmerke bivšeg francuskog reprezentativca su bile toliko tesne i plitke da je čak morao da ih pridržava dok se peo na binu da održi govor kako mu ne bi sevnula pozadina. Zbog svega navedenog, Zidan je predmet podsmeha na društvenim mrežama.

"Izgleda da da je pre konferencije polio farmerke kafom, pa je morao da obuče ženine", "Zašto Zidan nosi farmerke koje su za čoveka dosta višeg od njega", "Nikada nije mogao da padne u mojim očima i uradi nešto pogrešno, ali je sve uništio ovim parom farmerki. Tragično", samo su neki od komentara na Internetu.

JEDVA DOČEKAO POVRATAK! Zidan po dolasku najavio promene u Realu!

U moru duhovitih opaski izdvojio se jedan navijač Reala, koji se našalio sa Zidanom aludirajući na čuveni incident kada je u finalu Svetskog prvenstva 2006. glavom udario italijanskog reprezentativca Marka Materacija.

- Nošenje ovih farmerki je sigurno najčudnija stvar koju je Zidan udario još od udaranja Materacija glavom - napisao je jedan od ljubitelja fudbala. 

Tagovi: