Autor: Informer.rs

16.03.2019.

09:15

Foto:

Sport

NEKO TU LAŽE! Marko Grujić ODGOVORIO Krstajiću!

- Ne bih voleo da pravim neku polemiku niti problem oko toga, poštujem svaku selektorovu odluku. Međutim, činjenica je da nikada nisam odbio poziv mlade reprezentacije. U septembru, kada sam tek stigao u Hertu, nadležni iz kluba su procenili da bi radi moje brže adaptacije bilo bolje da tih nekoliko dana reprezentativne pauze provedem trenirajući u klubu i poslali su zahtev Fudbalskom savezu Srbije u kome su obrazložili o čemu je reč. Posle nekoliko dana je stigao potvrdan odgovor iz naše zemlje i tada niko nije pravio problem oko toga - rekao je Grujić za "Sport klub".

I GRUJIĆ PRECRTAN! Krstajić kaže da je reč o APSURDU!

On je objasnio zašto ga nije bilo posle.

- Kasnija okupljanja sam propustio zbog povrede, zbog koje nisam nastupao ni u klubu. Za mene je igranje za reprezentaciju Srbije najveća čast, a verujem i za svakog sportistu, tako da nikada ne bih to dovodio u pitanje. Nadam se da ću svojim partijama ponovo zaslužiti poziv - zaključio je Grujić.

Milivojević, Nastasić, Grujić... Spisak igrača koje je Krstajić otpisao je sve duži. Vreme će pokazati svoje, ali nismo toliko moćna fudbalska zemlja da možemo da se odreknemo kvalitetnih momaka.

Tagovi: