Autor: Informer.rs

24.03.2019.

12:21

Foto:

Sport

DA ODIGRAMO MUŠKI I IZGINEMO NA TERENU! Lazović objasnio kako protiv Ronalda!

- Posle pobede nad Juventusom, remijem sa Nemačkom, nadam se da ću nastaviti i trijumfom u Portugalu, kako bih zaokružio seriju osam dana bez poraza. Zadovoljan sam rezultatom protiv Nemačke i većim delom utakmice. Pogotovo što nismo ni imali dovoljno vremena da se spremimo i uigramo. Svakako verujem da smo na dobrom putu - istakao je za Blic Lazović.

Darko je goreo od želje da se nanovo dokaže u dresu Srbije. 

- Meni je sasvim prirodno da fudbaler najviše izgara za državni tim. Uvek dajem maksimum i kada igram za klub. Ali, reprezentacija je ipak nešto sasvim drugačije. Taj uticaj grba i dresa. Osećaj na stadionu u Volfsburgu je bio neverovatan. Posle toliko vremena vratiti se u našu selekciju je zaista nešto posebno.

Informer

 

Krilni napadač ima formulu koja bi mogla da donese uspeh "orlovima" u Lisabonu.

- Ekipa je najbitnija, odnosno kako se drže svi u njoj. Ukoliko budemo pravi protiv Portugalaca, onda sa pravom možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Dolaskom Tadića i Mitrovića bićemo još jači. Uvideo sam da ovaj tim nema neki kompleks, to smo dokazali u Nemačkoj.

Portugal i Kristijano Ronaldo ozbiljna su prepreka pred odlovima na startu kvalifikacija.

- Ronaldo je veliki igrač, među dva najbolja na svetu. Ne treba trošiti reči na njega, nego samo gledati učinak. Videli smo šta je uradio Atletiku, dao im je tri gola i praktično ih sam eliminisao iz Lige šampiona. Ali mi smo tim i tako bi trebalo da se ponašamo. Da odigramo muški i izginemo na terenu - sumirao je Lazović.

Tagovi: