Autor: Informer.rs

27.03.2019.

22:36

Foto:

Sport

KAPITEN ENGLESKE IZNENADIO SVE! Hari Kejn posle fudbalske karijere nastavlja da se bavi drugim sportom!

Centarford "pevaca" veliki je fan američkog fubala (NFL), o čemu dovoljno govori i podatak da je svojim psima dao imena po igračima najjače lige na svetu - Tomu Brejdiju i Raselu Vilsonu. U intervjuu za "ESPN" otkrio je pomalo iznenađujuće planove za budućnost.

(VIDEO) PUKLA PETARDA U CRNOJ GORI! Majstorija bivšeg igrača Zvezde najavila goleadu, Ukrajina u nadoknadi do prvog mesta!

- Želja da se oprobam u NFL-u je stvarna. To je nešto što ću definitivno probati u narednih 10-12 godina - rekao je Kejn.

Otkrio je i da bi voleo da igra na poziciji šutera, a ne smeta mu što su oni najmanje plaćeni u američkom fudbalu (u odnosu na igrače na drugim pozicijama).

Informer

- Važno je samo biti najbolji. Kada daunlodujem igrivu na telefonu, da li mogu da budem najbolji na svetu? Naravno da ne... Ali, ako igraš Premijer ligu, pa Svetsko prvenstvo i na kraju se oprobaš i u NFL-u, smatrali bi te sigurno jednim od najvećih sportista ikada, zar ne - zapitao se Englez.

BOMBA U JUNAJTEDU! Solskjer hoće vezistu Reala!

Tom Brejdi, omiljeni Harijev igrač u 41. godini života važi za jednog od najboljih igrača NFL-a. Napadač Totenhema prisustvovao je ovogodišnjem "Super boulu" i još jednoj sjajnoj partiji popularnog "Taličnog Toma".

- Mnogi nisu mislili da će postati tako dobar, čak ni da će ikada igrati u NFL-u, ali on je postao najveći svih vremena. U nekom trenutku, gledajući ga sam sam sebi govorio da je sve moguće u sportu. Ako imate takvo samopouzdanje kao što ga ima on, takvu glad za pobedama, možete sve - zaključio je Kejn.

Tagovi: