Autor: Informer.rs

28.03.2019.

13:33

Foto:

Sport

(VIDEO) PANIKA U AJAKSU ZBOG SRBINA! Dušan Tadić može da ide, A EVO I KAD!

Samo nekoliko meseci kasnije, Srbinu je, koji je briljirao posebno u Ligi šampiona, odveo je Ajaks u četvrtfinale, skočila cena, pa je napravio  red pred vratima Ajaksa, a čelnici će već tokom leta biti na slatkim mukama.

Ipak, u Tadićevim majstorijama bi mogli da uživaju još samo ovu i sledeću sezonu iako Srbin ima ugovor do leta 2022. godine. Holandski Telegraf piše da Tadić može da napusti Amsterdam u leto 2020. godine ako bude želeo.

Informer

 

(VIDEO) EVROPA SE KLANJA "DUŠANU SILNOM"! Tadićev "ringišpil" jedan od najlepših poteza kvalifikacija!

(VIDEO) "BERNABEU" SE POKLONIO SRPSKOM MAĐIONIČARU! Tadić "izvozao" i ponizio igrače Reala!

Isti izvor otkriva da su Dušan Tadić i sportski direktor Mark Overmars letos prilikom pregovora postigli uslemni dogovor da će Srbin moći da napusti klub posle dve od četiri godine ugovora ako dobije primamljivu ponudu i da mu Ajaks neće praviti probleme.

Tadić je u Ajaks stigao letos iz Sautemptona za 17 miliona evra. Mnogi u Holandiji su se pitali da li je slavni klub napravio dobar potez. Ispostavilo se da "kopljanici" nisu mogli da naprave bolji posao. Srbin je za nekoliko meseci postao vođa Ajaksa i igrač koji pravi razliku na terenu. Sa 29 golova i 16 asistencija na 42 meča u svim takmičenjima, Tadić je ubedljivo najbolji i najkorisniji igrač Ajaksa. 

Tagovi: