Autor: Informer.rs

02.04.2019.

13:47

Foto:

Sport

SVI ME PITAJU ZAŠTO JOVIĆ NIJE IGRAO U PORTUGALU! Pantelić objasnio kakvi su planovi Srbije sa mladim napadačem!

Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, Pantelić nije bežao od toga da je svima "upalo u oko" odsustvo Jovića na ovom meču, prevenstveno što je samo nekoliko dana ranije dao gol Nemačkoj.

Golman Marko Dmitrović posebno se istakao sa svojim intervencijama na oba meča. On je fenomenalan momak, pravi profesionalac i velika uzdanica našeg tima. Takođe, Luka Jović je budućnost srpskog fudbala. On je zasigurno igrač na kom će se zasnivati igra našeg tima. Svi se pitaju zašto nije dobio više minuta u igri ali u ovoj utakmici je bilo tako. Ispred njega je puno lepih utakmica i toliko lepa budućnost u reprezentaciji gde će on pokazati svoju raskoš i talenat - nije brinuo mnogo Pantelić o Jovićevoj budućnosti u reprezentaciji.

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde rekao je i da Srbija ima velike šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo posle dve decenije neigranja.

- Igrali smo sa zvaničnim prvakom Evrope i sigurno taj bod puno znači za samopouzdanje igrača kao i našim navijačima da povrate veru u reprezentaciju i da posle dvadeset godina imamo relne šanse da se nađemo na Evropskom prvenstvu. Srbija ima jedan jako dobar tim koji može da ode na Evropsko prvenstvo - naveo je Pantelić.

Srbija posle dva kola ima jedan bod u kvalifikacionoj grupi (prvo kolo pauzirala), a naredni meč igra u junu protiv Ukrajine u gostima.

Tagovi: