Autor: Informer.rs

18.04.2019.

22:56

Foto:

Sport

(VIDEO) SRBI ĆE POKORITI EVROPU! Kostić odveo Ajntraht u polufinale i zakazao okršaj sa Čelsijem!

 

Da li ste sumnjali u Ajntraht?! Posle poraza od 4:2 u Portugalu mnogi su ih otpisali, ali ono što je nemački tim pokazao ove večeri zaista zaslužuje svaku pohvalu.

(VIDEO) KOSTIIIIIIĆ! Ajntraht se ne predaje, Srbi hoće u polufinale!

Odigrali su sjajno momci nošeni našim reprezentativnim triom Mijatom Gaćinovićem, Filipom Kostićem i Lukom Jovićem. Prvi je uspeo da asistira drugom u 36. minutu, a ovaj na donese veliku radost domaćim navijačima.

Krenuli su domaći tada u ofanzivu, na sve ili ništa, a nagrada ih je sačekala u 67. minutu kada je Sebastijan Rode pogodio za erupciju oduševljenja. Od tada je Benfika zaigrala mnogo agresivnije i organizovani, ali joj se nije dalo.

Stativa Žoaa Feliksa u 89. minutu mnogima je podigla kosu na glavi, ali je i bila saveznik Ajntrahta u presudim momentima.

(FOTO) NAJLUĐA PRIČA DANA! Navijači Benfike krenuli na revanš u Nemačku pa promašili grad!

Ekipe Arsenala, Čelsija i Valensije samo su odradili posao iz prvih mečeva četvrtfinala. Londonski "crveni" pobedili su Napoli i u Italiji sa 1:0 golom Antonija Lakazeta u 36. minutu i tako otklonili sve dileme oko polufinaliste. Čelsi se zaigrao i preigrao protiv Slavije iz Praga pa je nakon 3:0 i 4:1 zamalo sve prokockao. Na kraju su Česi stigli do 4:3 i dostojanstveno se oprostili od Evrope za ovu sezonu.

Valensija je posle 0:2 na "Madrigalu" slavila na "Mestalji" sa laganih 2:0 došli među četiri najbolje ekipe Lige Evrope. Sada je sve jasno, u polufinalu ćemo gledati sudare Čelsija i Ajntrahta, odnosno Valensije i Arsenala.

Tagovi: