Autor: Informer.rs

25.04.2019.

17:06

Foto:

Sport

POLICIJA ZBOG MITRA "ČEŠLJA" ANDERLEHT, a evo šta im je poručio menadžer Pini Zahavi!

Anderleht je poručio da nema ništa sporno u transferu a to su istakli i agenti srpskog napadača Zahavi i Ramadani koji su pod lupom i koji bi kako su preneli belgijaksi mediji "trebalo da odgovore na neka pitanja".

Pominje se pranje novca u transferu od 15 miliona funti Mitrovica, odnosno kompletan paket koji je ukljucivao i Afrikanca Mbembu, medutim, danas je reagovao Pini Zahavi.

- Mogu sve da pretraže i istraže, sve je crno na belo na papirima, i sve je odradeno prema zakonu, i kod Mitrovića i kod drugih tranfera - oglasio se Izraelac.

POLICIJA UPALA U ANDERLEHT! Mitrov transfer pod lupom!

Radi se o tome da Mitrović navodno nije želeo u Njukasl, a onda se pojavio Zahavi kao "posrednik" u transferu, pa je uz našeg igrača i Mbemba, reprezentativac Konga, otišao na sever Engleske. Za to je El Zahavi dobio proviziju, a policija sumnja da je deo od obeštećenja takode završio u njegovim rukama, piše list "Voetbalkrant".

Isti izvor navodi dodaje da je Anderleht uzeo 27 miliona od ova dva transfera, a da je tri miliona otišlo posrednicima.Inače, Mitrović i Mbembe nisu više u Njukaslu, Srbina je otkupio Fulam, a štoper Mbemba se preselio u Porto.

Tagovi: