21.05.2019.

10:34

Foto:

Sport

UZBURKANE STRASTI! PSŽ morao da se oglasi, tema je MBAPE!

Mbape je na ceremoniji dodele nagrade za najboljeg fudbalera i mladog fudbalera francuske lige, u nedelju uveče, nagovestio da razmatra svoju budućnost u pariskom klubu.

On je tada rekao da je došao do "odlučujuće tačke u karijeri" i da je spreman za veću odgovornost, "možda u Pari Sen Žermenu ili negde drugde u novom projektu".

Pariski klub oglasio se na Tviteru povodom te izjave.

- Pari Sen Žermen i Kilijana Mbapea vežu jake veze i ista priča nastaviće se sledeće sezone. Sa zajedničkom ambicijom da ispišemo istoriju evropskog fudbala, 50 godina otkako je klub osnovan, imamo priliku da zajedno ispišemo važnu stranicu istorije i svaki igrač će morati da obavi svoj deo posla, uvek radeći za tim -  naveo je Pari Sen Žermen.

Otkako je odlučio da napusti Monako 2017. godine, svetski mediji spekulisali su da će Mbape preći u Real Madrid, ali je prvo otišao na pozajmicu u Pari Sen Žermen, a zatim je potpisao višegodišnji ugovor.

SPREMA LI SE NOVO VRELO LETO? Mbape najavio mogući odlazak iz PSŽ-a: Dolazim do prekretnice u karijeri!

Španski mediji naveli su da će trener Reala Zinedin Zidan, koji se vratio u klub u martu, uspeti da ubedi sunarodnika da dođe na "Santjago Bernabeu".

Brojni mediji spekulišu da je jedan od razloga Mbapeovog nezadovoljstva trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel.

Tagovi: