03.06.2019.

21:28

Foto:

Sport

MILOŠEVIĆ POZVAO LJUBITELJE NAJVAŽNIJE SPOREDNE STVARI NA SVETU: Dođite i uživajte u fudbalu!

Savo Milošević, idejni tvorac Kupa prijateljstva, proslavljeni centarfor i sadašnji trener beogradskog Partizana, oduševljen je činjenicom da je turnir i ove godine dobio veliku podršku svih ljubitelja fudbala širom regiona:

Zaista sam presrećan što ćemo i ove godine imati priliku da ugostimo veliki broj talentovanih igrača. Oni su najbolje što naš region ima i zato pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu na Zlatibor od 4. do 9.  juna, jer sam uveren da će moći da uživaju u veoma zanimljivom i kvalitetnom turniru. Kup prijateljstva evropskih klubova je osnovan da omogući najtalentovanijim fudbalerima sa ovih prostora da se međusobno nadmeću, ali i da se druže, razmenjuju iskustva i stvore prijateljstva za čitav život. I zato sam ponosan na činjenicu da su klubovi širom regiona prihvatili da budu deo ovog projekta – istakao je Milošević.

Podsetimo, na Kupu prijateljstva evropskih klubova 2019 će učestvovati: Budućnost Podgorica, Crvena zvezda, Dinamo Zagreb, Maribor, Olimpija Ljubljana, Osijek, Partizan, Sarajevo, Sloboda Tuzla, Vardar, Vojvodina i Željezničar.

Timovi će biti podeljeni u 4 grupe, a po 2 prvoplasirane ekipe iz svake grupe obezbediće plasman u četvrtfinale.

A grupa: Crvena zvezda, Maribor, Željezničar

B grupa: Sarajevo, Vojvodina, Budućnost

C grupa: Dinamo, Olimpija, Vardar

D grupa: Partizan, Osijek, Sloboda

Prenosi svih utakmica obezbeđeni su kanalima televizije Sport Klub.

Za više informacija posetite zvanični sajt Kupa prijateljstva evropskih klubova – www.ecfc.rs.

Tagovi: