Autor: Informer.rs

10.06.2019.

22:39

Foto:

Sport

(VIDEO) UKRAJINCI KOLO VODE! Sa Luksemburgom "samo" 1:0! Crnogorci pukli, rutina Španaca, Poljaka, Slovenaca...


Ukrajinci, koji su pre nekoliko dana žestoko išamarali Srbiju, pobedili su Luksemburg. Ne tako ubedljivo kao "orlove", valjda su se ispucali protiv naših pulena, ali su slavili na svom terenu sa 1:0. Jedini strelac bio je Roman Jaremčuk, koji je  zatresao i našu mrežu pre nekoliko dana u Lavovu.

Posle ovog kola Ukrajina je na prvom mestu ima 10 bodova, drugi je Luksemburg sa 4, koliko ima i Srbija posle pobede nad Litvanijom 4:1 sa utakmicom manje. Portugal je četvrti sa dva boda, ali i sa dve utakmice manje, dok je Litvanija poslednja sa samo jednim bodom iz tri meča. 

Crna Gora je u Grupi A ubedljivo poražena na gostovanju Češkoj 3:0 i poslednja je na tabeli sa dva boda iz četiri meča, dok je Bugarska poražena od reprezentacije lažne države Kosovo 3:2 golom u 93. minutu utakmice. 

Slovenija je u Grupi G deklasirala nesrećnu Letoniju sa 5:0, dok je Makedonija u istoj grupi poražena od Austrije 4:1.

U Grupi F Španija je bila bolja od Švedske. Slavila je furija sa 3:0, Ramos i Morata golove su postigli sa bele tačke.  Rumunija je u istoj grupi savladala Maltu 4:0, a Norveška je slavila 2:0 protiv Farskih ostrva.

U Grupi D Danska je rutinski savladala Gruziju 5:1, dok je Irska bila bolja od Gibraltara 2:0.

Tagovi: