Autor: Informer.rs

12.06.2019.

08:24

Foto:

Sport

TORCIDA SE SMUČILA I HRVATIMA: Bacaju Srbe u more, pevaju Maksovim mesarima, a voljeni klub ćuti!

- Tačno četiri meseca posle 9. februara, kada je grupa kretena na splitskoj Rivi napala vaterpoliste Crvene zvezde, čiji je delikt bio u tome što su s klupskim trenerkama ispod debelih vetrovki pokušali da popiju kafu pre utakmice, drugi skup kretena je u Supetru (na Braču) izudarao tri momka i jednu devojku, sezonske radnike s istoka Hrvatske, jer im je dijagnostikovan greh pogrešnog govora - navodi Indeks.

U prostorijama Kluba navijača Hajduka u centru Splita obeležen je 10. april i tada je, kako navodi Indeks, "kolektivnim pevanjem ustaških pesama proslavljen datum uspostavljanja države (NDH), koja je Split i dobar deo Dalmacije prodala Italiji.

HRVATI OSULI PALJBU PO SRBINU! Fudbaler Dinama nije odao počast preminulim navijačima pa se našao na udaru!

- Da, baš ustaških, o Maksovim mesarima, mnogim Srbima koje je Neretva odnela i sličnim svinjarijama - piše hrvatski portal.

Isti izvor tvrdi i da posrnuli klub štiti Torcidu.

-  O njoj se govori s oprezom, pa i strahom, njeni murali se ne diraju, njena se koreografiju ne dovodi u pitanje, čak i voljeni klub krotko plaća kazne zbog toga što ''najverniji navijači'' na stadionu naveliko koriste pirotehniku. Jer, o Torcidinim se svinjarijama govori potiho - zaključili su.

Tagovi: