15.07.2019.

23:37

Foto:

Sport

PORUKA IZ ČUKE! Veselinović: Počinjemo kao da je 0:0!

- Doputovali smo u Jerevan, grad fudbala i rekao bih da sve jeremenske ekipe imaju sprske igrače što je dokaz da poštuju srpski fudbal i naš narod. Veoma je drago što se danas nalazimo u Jervanu - rekao je Veselinović na konferenciji za medije u Jerevanu.

Čukarički u revanš ulazi sa prednošću od 3:0, ali bez obzira na to Veselinović ističe da će njegova ekipa imati težak meč na gostovanju.

- Očekujemo kvalitetu utakmicu, apsolutno smo zaboravili ono što se dešavalo na prvoj utakmici. Rekao sam i pre prve utakmice da ce ovaj dvomeč biti rešen posle poslednjeg zvižduka u Jerevanu. Tako se pripremamo i drago mi je što tako igrači razmišljaju - rekao je Veselinović i dodao:

- Sutra počinjemo utakmicu rezultatom 0:0 sa težnjom da ostvarimo pobedu, da nametnemo svoj stil igre i da analuiramo kvalitete protivnika. Ulazimo spremni u utakmici i spremni da je dobijemo.

ČUKA OSTALA BEZ NAPADAČA! Bivši fudbaler Crvene zvezde otišao u Poljsku, "brđani" solidno zaradili!


On se osvrnuo i na uslove za igru, s obzirom da će meč biti odigran po visokoj temperaturi.

- Kako rivalu tako će biti i mojoj ekipi, a nadam se da će prebroditi nadmorsku visinu i temperaturu. Očekujem da protivnik bude veoma motivisan i da će pokušati da nametne svoj stil igre. Banants je ekipa koja ima kvalitet i određene igrače koji mogu da budu veoma opasni i koji mogu da nas ugroze - zaključio je Veselinović.

Meč između Banantsa i Čukaričkog igra se sutra od 17 sati u Jerevanu.

Tagovi: