Autor: Informer.rs

22.07.2019.

08:01

Foto:

Sport

ŽREB ZA LIGU EVROPE! Partizan može na Marka Nikolića, Čukarički u grupi povlašćenih

Osvajač Kupa Srbije Partizan svrstan je u grupu četiri i u slučaju prolaska nakon dvomeča sa velškim klubom Konah Ki Nomads 25. jula i 1. avgusta, kao što se očekuje, mogao bi da ima zanimljive rivale u trećem kolu.

Ne žele Mađare

Najteži protivnik Partizanu mogao bi da bude tim Marka Nikolića Fehervar

Potencijalni protivnici timu Sava Miloševića su pobednici sledećih duela: Fehervar (Mađarska) - Vaduc (Lihtenštajn), Haugesund (Norveška) - Šturm (Austrija), Malatijaspor (Turska) - Olimpija (Slovenija), Čikura (Gruzija) - Aberdin (Škotska) i Ventspils (Letonija) - Gzira (Malta). Jedan od onih timova koje crno-beli svakako njih je verovatno i Fehervar (bivši Videoton) koji vodi bivši trener Partizana Marko Nikolić.

I Čukarički zna imena potencijalnih rivala nakon prolaska dvomeča sa jermenskim Banantsom. Tim sa Banovog brda u drugom kolu igra protiv Moldea, a zbog jakog koeficijenta norveškog tima našao su se u grupi povlašćenih. Ako prođu Norvežane, njihovi potencijalni rivali su: Legija (Poljska) - Brondbi (Danska), Mlada Boleslav (Češka) - Ordabasi (Kazahstan), Aris (Grčka) - AEL (Kipar), Lokomotiva Plovdiv (Bugarska) - Spartak Trnava (Slovačka) i Tun (Švajcarska).

Crvena zvezda će od 12 časova saznati ime svog potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija Lige šampiona, sa kojim će se sastati ukoliko u drugoj rundi izbaci Helsinki.

Tagovi: