Autor: Informer.rs

23.07.2019.

22:11

Foto:

Sport

(VIDEO) DANCI IZAZVALI CRVENU ZVEZDU! Kopenhagen se kući vraća sa velikim kapitalom, crveno-beli već znaju ime rivala u trećem kolu kvalifikacija!

Šampion Danske rutinski je odradio posao u prvom meču drugog kola kvalifikacija i tako osigurao sebi dosta lakši revanš za sedam dana u Danskoj. Promešao je malo karte trener Stabe Slobaken koji je nekoliko prvotimaca ostavio na klupi.

(VIDEO) MILOJEVIĆ NA NOGAMA PRATIO ŽREB! Trener zna šta je Kopenhagenovo najjače oružje!

Pieros Sotiriuo bio je strelac prvog gola u 18. minutu, a konačan rezultat postavio je Danac Robert Skov u 61. minutu iz penala. Doduše, ovo su bila i jedina dva ozbiljna udarca gostiju ka golu Velšana, ali su bila dovoljna da steknu ogroman kapital. Domaćin je pokušavao, ali nije mogao da učini ništa više od toga da nekoliko puta samo "zagreje ruke" golmanu Kopehagena.

Na ostalim mečevima Plzen i Olimpijakos odigrali su 0:0 u Češkoj, a priliku da debituje za Grke dobio je Lazar Ranđelović, nekadašnji igrač Radničkog iz Niša. Bitnu pobede ostvario je Dinamo iz Zagreba na gostovanju Saburtalu (0:2) dok PSV u poslednjih nekoliko minuta preokrenuo i savladao Bazel (3:2). Poslednji meč dana odigran je u Nikšiću, a Sutjeska nije uspela da napravi novo iznenađenje pa je poražena od Apoela sa 0:1.

Tagovi: