09.08.2019.

20:58

Foto:

Sport

IGRAČI IDU NA PIĆE, DRUŽE SE...Lalatović prezadovoljan atmosferom u ekipi!

- Mogu slobodno da kažem da će za nas ovo biti najteža utakmica u prva četiri kola. Na jugu Srbije sam proveo godinu dana i ekipu iz Surdulice jako dobro poznajem, baš kao i ljude koji vode taj klub, koji ne da ga vole, već ga obožavaju. Novica Tončev daje 100 odsto sebe za Radnik i doveo je jako kvalitetne igrače, što su pokazali pobedom nad Spartakom kod kuće rezultatom 4:0 - rekao je Lalatović.

Nije nam cilj da budemo prvi
 

Posle dobrih rezultata u prva tri kola, očekivanja navijača Vojvodine su mnogo veća, ali, po rečima Lalatovića, to ne stvara pritisak.

- Nema razloga za to, jer očekuje nas teško gostovanje. Gledao sam utakmicu između Radnika i Vojvodine u Surdulici prošle sezone, na kojoj je, po mom mišljenju, Rockov bio igrač utakmice, jer je Radnik dominirao, a Vojvodina pobedila iz jednog šuta. Vojvodina tamo nikad nije dominirala i zato bih bio zadovoljan da pobedimo i sa samo jednim golom razlike. Ipak, nismo opterećeni time, jer nama nije cilj da budemo prvi, već da izađemo u Evropu. Ovaj tim, s ovom upravom i ovako divnim navijačima, siguran sam da to možemo - zaključio je Lalatović.


U četvrtom kolu Super lige Srbije fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Radnika u Surdulici. 

Posle prva tri kola, u kojima je zabeležila sve tri pobede, Vojvodina se nalazi na prvom mestu na tabeli, dok Radnik na svom kontu ima tri boda.

- Imaju novog trenera i velike ambicije u ovoj sezoni, u kojoj žele da igraju u plej-ofu. Prošli meč su izgubili i sigurno će želeti da pobede Vojvodinu, ali da bi ostala na poziciji na kojoj jeste, da pobedi mora i Vojvodina -  rekao je Lalatović.

Lalatović je naveo da je zadovoljan onim što je njegova ekipa prikazala u prva tri kola ovog prvenstva.

- Zaslužujemo da budemo tu gde jesmo, jer smo u prva tri kola stvarno odigrali jako dobro i efikasno, te me raduje da su igrači na terenu ispunjavali ono što sam tražio od njih i pokazali da imaju jako veliki kvalitet. U prvoj postavi, imamo osmoricu igrača koji su i prošle sezone izneli najveći teret, a ja sam im rekao da verujem u njih i da neću mnogo rotirati - rekao je trener Vojvodine.

Lalatović je istakao i da ga posebno raduju sve bolji i prisniji odnosi među njegovim igračima. 

- Čeka nas teška utakmica, ali ono što volim da vidim na treninzima kod mojih igrača jeste to da su jako raspoloženi i da atmosfera ide na bolje. Igrači su počeli da se druže, da izlaze na piće po gradu, da ostaju po sat i po vremena zajedno posle treninga, a ne da odmah idu kući, što ranije nije bio slučaj. Ja želim da se oni ujedine, jer to stvara dobru atmosferu, a iz dobre atmosfere dolaze i dobri rezultati, te se nadam da ćemo se sa povoljnim ishodom vratiti i iz Surdulice -  rekao je on. 

Utakmica izmedju Radnika i Vojvodine igra se u nedelju u Surdulici od 20.00.

Tagovi: