Autor: Informer.rs

16.09.2019.

08:46

Foto:

Sport

(VIDEO) POTPUNO SE SLOMIO, PLAKAO JE KAO KIŠA! Ronaldu pokazali snimak oca koji je umro od alkohola!

As Juventusa se emotivno slomio tokom intervjua Pirsu Morganu kada mu je prikazan snimak oca.

Ronaldov otac Žoze Denis Aveiro preminuo je 2005. godine zbog bolesti jetre. Bio je alkoholičar, i nije video uspeh svog sina, kao i rođenje unuka. Morgan je Ronaldu pustio snimak njegovog pokojnog oca koji na kućnom pragu pričao o svom sinu uoči početka Evropskog prvenstva u Portugalu 2004. godine. 

Ovo je izuzetno bolna tema za Ronalda, koji je najosetljivi kada se radi o porodici. Grcao je u suzama tokom intervjua. 

Nikad nisam video ovaj video. Izvini. Odakle vam ovaj video? - emotivno je odgovorio Ronaldo nakon što je video snimak i počeo da plače.

Usledilo je pitanje šta mu je najtužnije kada se priseti oca.

- To što sam uspeo da budem broj jedan, a da on ne vidi ništa, da ne vidi kako primam nagrade - govorio je Ronaldo i brisao suze.

Nikada nije video koliko si veliki postao?

- Ne, nikada. Moja majka je videla, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac nije video ništa. Očekivao sam da ćemo se šaliti, da neće biti ovako emotivno. Oprostite - odgovorio je Ronaldo dok su mu oči bile pune suza.

(FOTO) ON JE UVEK U CENTRU PAŽNJE! Portugalci u Beogradu, svi gledaju u Ronalda!

(VIDEO) JUVE KRENUO PO NOVU TITULU! Pitanje od milion dolara - da li je šampion imao jaču prvu postavu ili klupu protiv Parme?

Zatim je Ronaldo progovorio o problemu sa kojim se susretao njegov otac, koji ga je kasnije i koštao života, jer mu je jetra obolela zbog alkohola.

- Nisam poznavao svog oca 100 odsto. On je bio alkoholičar. Nikada nisam pričao s njim, da imamo normalan razgovor. Bilo je teško.

Bonus video

Tagovi: