Autor: Informer.rs

23.09.2019.

15:32

Foto:

Sport

IGRAMO ZA MISTER MIHAJLOVIĆA! Fudbaler Bolonje otkrio glavni motiv tima!

Srpski trener nalazi se na lečenju od leukemije, a Sansone poručuje da on i saigrači ne igraju za opstanak ili Evropu, već samo za Mihu.

(VIDEO) SRPSKO-CRNOGORSKA VEZA NOSILA LACIO! Sergej "spakovao", Marušić pogodio!

Uvek uz trenera

Tim se ne bori niti za opstanak, niti za plasman u Evropu, već za trenera

Nikola Sansone

- Njegova bolest nas je mnogo pogodila jer postoji velika povezanost između nas i njega. Mi volimo našeg trenera, jer je toliko iskren, jasan i pošten. Mi se borimo za našeg mistera, za Mihajlovića. Tim se ne bori niti za opstanak, niti za plasman u Evropu, već za trenera - poručuje Sansone.

Igrači Bolonje su pre osam dana savladali Brešu 4:3 u trećem kolu Serije A nakon velikog preokreta, a trijumf su posvetili Mihajloviću.

Informer

Nakon pobede, došli su ispred bolnice u kojoj se leči srpski trener i skandirali njegovo ime.

- Siniša nije bio zadovoljan načinom na koji smo igrali u prvom delu meča s Brešom, morali smo da se iskupimo. Želeli smo da ga iznenadimo i po povratku u Bolonju smo ga posetili - kaže Sansone.

Siniša Mihajlović bio je dve utakmice na klupi Bolonje, protiv Verone i Spala. Međutim, pošto je započeo drugi ciklus hemoterapija, nije sedeo na klupi protiv Breše i sinoć protiv Rome. Prema informacijama iz Italije, njegovo lečenje ide u dobrom smeru, ali još je rano za prognoze kada bi u potpunosti mogao da se vrati poslu. Mihajlović, uprkos tome što je u bolnici, sa fudbalerima i saradnicima komunicira svakodnevno, a igračima se obraća putem video-poziva pred svaki meč, kao i na poluvremenu utakmica.

Tagovi: