24.09.2019.

17:05

Foto:

Sport

MOJ SIN SE BORI SAM ZA SEBE, A JA VEĆ ŠEST MESECI IMAM SVOJ PAKAO! Milošević iskreno o nasledniku i o tome koga ne vodi u Ivanjicu!

Partizan nakon velike pobede u duelu protiv Crvene zvezde 2:0 putuje u Ivanjicu na teško gostovanje Javoru, ali sa timom ni nalik onom koji je pobedio večitog rivala.

- Nemamo mnogo problema sa povredama. Odlučili smo posle treninga da rotiramo neke stvari, tako će sutra u Ivanjici izaći 11 novih igrača. Prisiljeni smo da napravimo promene u timu, nadam se da to neće uticati na ono što treba da uradimo - rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

On je rekao da njegov tim očekuje teško gostovanje u varoši podno Golije.

- Čeka nas teška utakmica. Ivanjica je tradicionalno neugodan protivnik, ne samo nama nego svim ekipama. Teren je malo manjih razmera. Izuzetno poštujem kolegu Bondžulića. Gledao sam nekoliki mečeva i to je ekipa koja može da napravi problem ukoliko im to dozvolite - naveo je mladi trener.

VUČELIĆU, SRAM TE BILO! Terzić brutalno odgovorio predsedniku Partizana: Pojma nemaš o fudbalu, samo spinuješ kao devedesetih!

Milošević je rekao da Bibras Natho sigurno neće putovati u Ivanjicu i objasnio o kakvoj povredi je reč.

- Nije veliki problem, na svu sreću. Nezgodan je udarac bio - dodao je Milošević.

Milošević je istakao da i meč sa Javorom dolazi posle velike potrošnje igrača u mečevima protiv AZ Alkmara i Crvene zvezde.

- Potrudićemo da ekipu pripemimo što bolje. Nadamo se da će novi starteri doneti novu energiju - poručio je trener crno-belih.

IZNEĆU TAČNE CIFRE KOLIKO SMO PARA DALI ZVEZDI I PARTIZANU, PA NEKA NAROD VIDI KO JE ČIJI LJUBIMAC I KOLIKI JE VUČIĆ PEDER! Predsednik Srbije oštro odgovorio na priče o favorizovanju pojedinih fudbalskih klubova od strane države!

Na novinarsku konstataciju, da će u Ivanjici da slavi jedan klub u kojem je jedan Milošević, da li otac ili sin, trener crno-belih se usaglasio.

- To je verovatno zanimljivo svima. Ne bih voleo da se stavlja akcenat preterano na to. On (Nikola Milošević prim.aut) ima svoj put i bori se sam za sebe. Sa druge strane, ja već šest meseci imam svoj pakao - rekao je Milošević i osvrnuo se i na preporod Sejdube Sume.

- Najbitnije da se Suma oseća delom ekipe, da nije tako ne bismo našli zajednički jezik. Sve je ovo njegova zasluga, pokazao je volju i želju. Moje odluke zavise samo od igrača - rekao je strateg "parnog valjka".

VUČELIĆ SE IZVINJAVAO: Ne odobravam povike protiv Vučića i Kokeze!

Milošević je upitan i da prokomentariše i prekršaj Vladimira Stojkovića, na šta je odgovorio da nije pogledao snimak sporne situacije i da neće da komentariše suđenje, kao što nije ni do sada radio.

Meč između fudbalera Javora i Partizana igra se u sredu 17 sati u Ivanjici.

Bonus video:

Tagovi: