Autor: Informer.rs

27.09.2019.

17:45

Foto:

Sport

NISAM LUD DA PRETIM ZVEZDI! Trener Mačve svestan kvaliteta šampiona, ali ima nešto u šta polaže velike nade!

Mačva gostuje Zvezdi u subotu od 19 sati, a srpski šampion nije kojima Šapčani u ovom trenutku mogu da prete, čega je svestan i povratnik na klupu ovog kluba.

Nisam lud da pretim, u ovom trenutku razlika u kvalitetu između nas i njih je velika. Sigurno je da ne idemo u goste samo da se borimo i da statiramo. Pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se pruži. Uvek postoji mogućnost da i bolja ekipa ima loš dan, da protivnik zabeleži dobar rezultat, da nije tako ja ne bih išao uopšte na utakmicu. Trudim se da i kod svojih igrača usadim stav da protiv svakog može da se igra, da svako treba da se respektuje, ali i da moraš da poštuješ sebe - rekao je Aničić pred gostovanje u Beogradu.

Mačva je prvu pobedu u sezoni zabeležila u Kupu protiv Metalca, a u prvenstvu ima samo tri boda.

Naravno da je Zvezda najkvalitetnija ekipa u Srbiji, samim tim ovo je naše najteže gostovanje u sezoni. Ne predajemo se. Probaćemo iz nekih naših šansi da napravimo nešto, kao što smo to radili u prošlosti. Naša ekipa nije kao ranije, dosta igrača koji su bili u Mačvi kada smo ranije igrali sa Crvenom zvezdom je otišlo, ali potrudićemo se da pokažemo kvalitet i u sutrašnjem meču - rekao je vezista Mačve Lazar Ivić.

Tagovi: