Autor: Informer.rs

14.10.2019.

11:32

Foto:

Sport

SPISKAO MILIONE, SAD RADI KAO KONOBAR: Ko je kriv? Spori konji i brze žene!

Zaradio je tokom karijere milione, ali danas radi kao konobar, sve je potro{io na `ene, konje i alkohol.

- Kada sam potpisao za Juventus od idolA ekipe pretvorio sam se u najgoreg igrača, jer su oko meni bili fenomeni kao što je Zidan. Samo zbog njega sada navijam za Real. Ništa više nemam. Potrošio sam 14 miliona dolara. Ko je kriv? Krivi su spori konji i brze žene - rekao je O'Nil i dodao:

- Siromašan sam, ali opet sam srećan. Glavno je da porodica i ja imamo nešto da jedemo. Pronašao sam nove prijatelje, one prave, a ne lažne koji su bili pored mene dok sam bio bogat.

O' Nil je trošio novac i na alkohol i noćne provode.

- Moja je krivica. Žene su se zaljubljivale u moje pijano izdanje, a onda su pokušavale da me promene. Niko nije mogao da me promeni. Čak su mi nudili i pomoć psihologa. Od mene su bogatije i moje bivše žene - naveo je fudbaler koji danas radi kao konobar.

O' Nil je profesionalnu karijeru započeo u Nasionalu koji se takmičio u Prvoj ligi Urugvaja, a u prvi tim bio je u periodu od 1992. do 1995. godine. 196. godine potpisuje za Kaljari (Italija) u kome ostaje do 2000. godine kada prelazi u Juventus. U januaru 2002. godine potpisuje za Peruđu, da bi se naposletku vratio u Kaljari koji je tada bio u Seriji B.

- Dok sam bio igrač Kaljarija namestio sam utakmicu s Kjevom. Jednim i drugima je odgovarao remi dok smo se borili za opstanak. Od čelnika svojih klubova dobili smo i nagradu za opstanak u ligi. Dogovorio sam remi sa kapitenom Kjeva, kao i sa svojim saigračima. Još smo se išli u kladionice da uložimo novac na nerešen rezultat. U 87. minutu smo poveli s 2:1 preko Dijega Lopeza. Prišao sam mu i rekao: Ispravi ovo, budi krivac za primljeni gol ili će nas razapeti. I onda smo do kraja meča primili gol - rekao je Urugvajac.

VEĆ JE SVE JASNO! Ronaldo ide, Juventus naciljao strašne zamene!

ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Bufon oborio Maldinijev rekord



On je istakao da je namestio i jednu utakmicu dok je igrao za Peruđu, te da je tokom igranja u Seriji A vodio lični rat sa brojnim fudbalerima, a pre svega sa Đenarom Gatuzom.

Bonus video

Tagovi: